دانلود مقاله اثر عصاره متانولي آويشن شيرازي بر روند تجزيه پذيري کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکن

چهارشنبه 14 مهر 1395
3:24
ali


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله اثر عصاره متانولي آويشن شيرازي بر روند تجزيه پذيري کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنيک توليد گاز آزمايشگاهي تحت word دارای 1 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله اثر عصاره متانولي آويشن شيرازي بر روند تجزيه پذيري کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنيک توليد گاز آزمايشگاهي تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله اثر عصاره متانولي آويشن شيرازي بر روند تجزيه پذيري کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنيک توليد گاز آزمايشگاهي تحت word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله اثر عصاره متانولي آويشن شيرازي بر روند تجزيه پذيري کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنيک توليد گاز آزمايشگاهي تحت word :

سال انتشار: 1389

محل انتشار: همایش ملی گیاهان دارویی

تعداد صفحات: 1

نویسنده(ها):

محمد سلامت آذر – دنشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
رامین سلامت دوست نوبر – استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
یحیی اسدی – دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر
ناصر ماهری سیس – استادیار گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شبستر

چکیده:

این تحقیق به منظور بررسی اثرات استفاده از عصاره متانولی آویشن شیرازی در سطوح صفر، 0/15 و 0/3 میلی لیتر بر فراسنجه های تولید گاز آزمایشگاهی کنجاله آفتابگردان با استفاده از تکنیک تولید گاز آزمایشگاهی اجرا شد آزمایش تولید گاز با استفاده از مخلوط شیرابه صاف شده شکمبه سه راس گاو نر بومی تالشی فیستوله گذاری شده در زمان های 2، 4، 6، 8، 12، 24، 48، 72 و 96 ساعت انجام شد ترکیب شیمیایی کنجاله آفتابگردان شامل ماده خشک ، پروتئین خام، عصاره اتری، خاکستر، دیواره سلولی ، دیواره سلولی بدون همی سلولز و لیگنین به ترتیب 93/77، 40/67، 5/67، 7/47، 30، 22، 9/2 درصد به دست آمد نتایج بدست آمده نشان داد سطح 0/15 میلی لیتر عصاره آویشن در زمان های 2، 4، 6 ساعت تاثیر معنی داری روی تولید گاز نداشته در زمان های 8 و 12 ساعت باعث کاهش تولید گاز شده و در ساعت های بعدی انکوباسیون باعث افزایش تولید گاز گردیده است ولی سطح 0/3 میلی لیتر عصاره آویشن روی تولید گاز بخش محلول تاثیر معنی داری نداشت ولی باعث افزایش معنی دار تولید گاز بخش نامحلول و پتانسیل تولید گاز شده و نرخ ثابت تولید گاز را کاهش داد. ولی سطح 0/3 میلی لیتر عصاره آویشن تولید گاز بخش های محلول و نامحلول ، پتانسیل تولید گاز و نرخ ثابت تولید گاز را نسبت به تیمار شاهد کاهش داد از نتایج این تحقیق چنین استنباط می شود سطح 0/3 عصاره آویشن دارای پتانسیل اثر گذاری بر الگوی تخمیر پذیری در شکمبه یوده و باعث کاهش تجزیه پذیری کنجاله آفتابگردان می شود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 233 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ایران رساله است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]