دانلود مقاله توليد پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هواي گرم، تحت خلا و مايکروويو تحت word

چهارشنبه 14 مهر 1395
3:27
ali


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

دانلود مقاله توليد پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هواي گرم، تحت خلا و مايکروويو تحت word دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دانلود مقاله توليد پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هواي گرم، تحت خلا و مايکروويو تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله توليد پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هواي گرم، تحت خلا و مايکروويو تحت word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن دانلود مقاله توليد پودر آلوئه ورا با استفاده از سه روش آون هواي گرم، تحت خلا و مايکروويو تحت word :

سال انتشار: 1392
محل انتشار: همایش ملی پدافند غیر عامل در بخش کشاورزی
تعداد صفحات: 6
نویسنده(ها):
ساناز نوری – دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یاسوج، گروه علوم و صنایع غذایی، یاسوج، ایران
محسن رادی – گروه صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یاسوج، باشگاه پژوهشگران جوان، یاسوج، ایران
صدیقه امیری – گروه صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یاسوج، باشگاه پژوهشگران جوان، یاسوج، ایران

چکیده:
هدف از این مطالعه تولید پودر آلوئه ورا به عنوان یک ماده افزودنی ارزشمند در بسیاری از مواد غذایی و دارویی با استفاده از آون هوای گرم و تحت خلا در دماهای 50، 70 و 90 درجه سانتی گراد و مایکروویو در سه توان 300، 600 و 900 وات بود. روش مایکروویو کوتاه ترین زمان را برای خشک کردن نیاز داشت که با افزایش توان از 300 به 900 وات، زمان نیز از 20 به 10 دقیقه کاهش یافت، این در حالی بود که زمان مورد نیاز برای روش آون هوای گرم بین 150 تا 300 دقیقه و تحت خلا 250 تا 550 دقیقه تغییر کرد. قابلیت جذب آب نمونه های خشک شده در آون 50C بیشتر از سایر نمونه ها بود. بعد از آن پودرهای خشک شده در آون 70C قرار داشتند. این در حالی بود که سایر پودرهای خشک شده در آون هوای گرم و یا تحت خلا تفاوت آماری معنی داری را با هم نشان ندادند. قابلیت جذب آب پودرهای تولید شده در مایکروویو نیز تفاوت آماری معنی داری با هم نداشتند و البته کمتر از سایرنمونه ها بود.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

[ بازدید : 244 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به ایران رساله است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]