دانلود مقاله بررسي تنوع ميکروبي ترخينه با استفاده از روش هاي مبتني بر کشت و مولکولي تحت word
دانلود مقاله بررسي تنوع ميکروبي ترخينه با استفاده از روش هاي مبتني بر کشت و مولکولي تحت word دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله بررسي تنوع ميکروبي ترخينه با استفاده از روش هاي مبتني بر کشت و مولکولي تحت word کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي دانلود مقاله بررسي تنوع ميکروبي ترخينه با استفاده از روش هاي مبتني بر کشت و مولکولي تحت word ،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله بررسي تنوع ميکروبي ترخينه با استفاده از روش هاي مبتني بر کشت و مولکولي تحت word :
سال انتشار: 1392
محل انتشار: بیست و یکمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات: 4
نویسنده(ها):
علیرضا وسیعی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
فریده طباطبایی یزدی – دانشیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
علی مرتضوی – استاد و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
محمدرضا عدالتیان دوم – استادیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه فردوسی مشهد
چکیده:
ترخینه غذای سنتی تخمیری است که دوغ و بلغور گندم از ترکیبات اصلی سازنده ی آن می باشد. این محصول در نیمه ی غربی ایران مصرف فراوانی دارد، مخصوصاً به صورت سوپ در روزهای سرد زمستان مصرف می شود. 9 نمونه ی ترخینه از نقاط مختلف استان کرمانشاه جمع آوری ش. ایزوله ها با کمک ترکیبی از روش های فنوتیپیکی و ژنوتیپیکی از جمله، روش های بیوشیمیایی و پروفایل تخمیر قند و تکثیر ژن 16S rRNA به صورت دقیق شناسایی و گروه بندی شدند. بر طبق نتایج، 75 ایزوله متعلق به لاکتوباسیلوس پلانتاروم (19)، لاکتوباسیلوس فرمنتوم (17)، لاکتوباسیلوس پنتوسوس (9)، لاکتوباسیلوس برویس (8)، انتروکوکوس فاسیوم (7)، انتروکوکوس فکالیس (7)، لوکونوستوک سیتریوم (4)، پدیوکوکوس اسیدی لاکتیسی (2)، لاکتوباسیلوس دیولوورانس (1) و پدیوکوکوس پنتاساسئوس (1) بود. نتایج حاصله نشان از تنوع میکروبی بالای فلور لاکتیکی این ماده ی غذایی سنتی دارد که باعث وجود پتانسیل بالای این ماده ی غذایی به عنوان غذایی فراسودمند شده است.
[ بازدید : 775 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما : ]